Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Talli

Kasvatuksesta

Kasvatamme ponirotuja ja astuttelemme tammojamme, ja miksei myös orejamme säännöllisin välein. Tammamme kantavat 2 IRL-päivää ja varsat ovat syntyessään 3-vuotiaita. Oreja astuttelemme n. joka toinen päivä, jos hyviä tammoja löytyy. Tammat astutamme 2 IRL-päivän päästä edellisestä astutuksesta. Pyrimme rekisteröimään varsat, jos mahdollista ja sen voi itse myös pyytää, jos varsaa on ostamassa. Kasvattimme tunnistat PD -liitteestä.

Muusta toiminnasta

Järjestelemme kisoja yleensä talvisin ja kesäisin. Aina puolen vuoden välein, osallistumme myös säännöllisesti poneilla kisoihin. Pidämme myös aina silloin tällöin valmennuksia, leirejä ja ponivaelluksia. Meillä on myös hoitaja -ja kisaajatoimintaa, jolloin kaikki halukkaat saavat ryhtyä mieleisen ponin hoitajaksi ja kisaajaksi. Hoitajan(ja kisaajan) virkaan kuuluu mm. osallistua kisoihin ja kirjoitella tarinoita. Hoitajaksi/kisaajaksi pääsee vain silloin, kun on hoitajahaku käynnissä, mutta kyllä muutenkin. Hoitajien pitää kirjoittaa tarina väh. 2 kertaa kuukaudessa. Lomaa saa kerralla vain kuukauden.

Ja yksityisiäkin saa vasta sitten tuoda, kun on yksityishaku käynnissä. Yksäreiden omistajatkin joutuvat kirjoittamaan tarinoita ja maksamaan vuokraa. Vuokra on 20v€'tä kuukaudessa. Jos vuokraa ei ole maksanut eräpäivänä, saa viikon lisäaikaa, mutta jos ei vielä silloinkaan, yksityinen voidaan poistaa armotta. 

Kaappeihin Kisoihin
Hoitokirjaan Tapahtumiin

Tallista

Ponitalli Dizzle on 40 ponikarsinan kokoinen talli, jossa on kaikki mukavuudet. Varustehuone, toimisto, kerhohuone, rehu -ja puruvarasto ja pesukarsinat takaavat sen, että ponit ja kävijät viihtyvät tallilla takuuvarmasti. Tallilta löytyy myös maneesi ja kenttä, joita saa käyttää ihan vapaasti. Tarhat ovat suuria ja niissä ponit laiduntavat 3-4 hengen ryhmissä. Talli sijaitsee hyvällä paikalla rannalla. Ponitalli Dizzlehän sijaitsee siis Iso-Britannian Walesissa.

Tallialueelta voi myös bongata yksityistallin, jossa majoittuu kaikki yksityiset. Paikkoja siellä on 20.

©2019 Ponitalli Dizzle - suntuubi.com